Bliv passiv medlem i Haarby Håndbold
I Haarby Håndbold har vi lavet et nyt Passivt medlemskab, som i denne her besynderlige tid og i tiden der kommer efter, er mere aktuelt end nogensinde før.

For Haarby Håndbold vil også kunne mærke, at mange af vores loyale, lokale sponsorer vil være pressede på økonomien efter krisen. Så netop nu skal vi “stå sammen, hver for sig”, så klubben kan fortsætte sit gode arbejde efter Corona-krisen.

Passivt medlemskab, er et støttemedlemskab for dig, der gerne vil give et ekstra bidrag til Haarby Håndbold.
Medlemskabet har det formål at yde særskilt økonomisk tilskud/støtte til ungdomsafdelingerne, f.eks. nye overtræksbluser, træningsudstyr m.m. Alt sammen til glæde og gavn for ungdomspillerne, trænerne og alle i og omkring ungdomspillerne i klubben.

Alle kan blive medlem. Du kan være bedsteforælder, forælder, nabo til klubben, ven eller veninde af klubben, tidligere spiller i klubben eller én som bare er interesseret i Haarby Håndbold - og i, at foreningslivet skal bestå.

Medlemskabet koster kun 200 DKK årligt, og du kan tilmelde dig via MobilePay nr. 43251 eller konto nr. 2024-7985612395 Skriv navn og mail i besked når der overføres, så vi kan registrere dig, og sende dig dit passivt medlemskort på mail.

Vi vil på sidste hjemmekampdag inden jul trække to gavekort til svarende til 10% af det som er blevet betalt eks. 100 passive medlemmer = kr. 20.000.- gavekort 1. kr. 1.200 gavekort 2 kr. 800.-

Vær med. Gør en forskel - for en klub, der gør en forskel for så mange!

Vi vil løbende offentliggøre hvor mange passive medlemmer der er i Haarby Håndbold.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Skal du med til årets fedeste håndbold-event?

Haarby Håndbold afholder DGI Håndboldskole fra d. 28. august til d. 30. august. Du kan stadig nå at få en af de eftertragtede pladser.

Håndboldskolen bliver afholdt på Svinget 1, 5683 Haarby.

Træning, sjov og fællesskab

Håndboldskolen er for børn og unge i alderen 9-14 år, der elsker at spille håndbold. Vi træner på nye og anderledes måder og bliver dygtigere håndboldspillere, mens vi har det sjovt. Vi sætter fokus på fællesskab og holdånd og sender alle deltagere hjem med sved på panden og gode oplevelser i bagagen.

Tilmeld dig allerede i dag

Hvis du skal med på banen, når vi skyder træningen i gang, så tilmeld dig allerede i dag på dgi.dk/haandboldskoler. Du får tre dages intensiv håndboldtræning, masser af sjove aktiviteter og fuld fart på fællesskabet for kun kr. 550,-. Prisen inkluderer også Et lækkert håndboldsæt fra SELECT med t-shirt, shorts og en bold.

Kontakt Søren Aksglæde, tlf.: 61 20 89 43, hvis du vil vide mere.

Håndboldafslutning 2020 - Aflyst

Grundet covid-19 er håndboldafslutningen desværre aflyst.

Vi glæder os til at kunne se jer alle på håndboldbanen igen, når omstændighederne tillader det.
Følg med på facebook og her på hjemmesiden for nærmere detaljer.

Pas godt på hinanden.

Kalender med hjemmekampe fremgår nu af hjemmesiden

Det er nu muligt at få et overblik over hjemmekampene i kalenderen under facebookbanneren til højre på forsiden.
Det er også muligt at tilgå kalenderen, via rullegardinet i toppen af hjemmesiden